Casalet a l’aire lliure: Letná

El parc de Letná (prague.eu).

Fa bon temps, el Casalet surt a l’aire lliure. Aquesta vegada al parc de Letná, que per si sou nous a la ciutat és molt gran i és el mirador natural des de la riba esquerra cap a la riba dreta, des d’on es veuen quasi tots el ponts i la Ciutat Vella. Ahir dilluns 23 de maig, com es veu que hi havia moltes ganes de sortir, van venir tots i vam estar jugant a jocs de carrer: a fet i amagar, al mocador per equips, una mica a l’stop i també han estat pujant i baixant de les diferents escultures de cavalls de colors que hi havia, cadascú al que s’adeia a la seva mida!

___

El Casalet són activitats setmanals per a nens i nenes petits organitzades pel Casal Catalanotxec. Una petita crònica de cada sessió es pot veure al menú de dalt sota “Casalet”. Les sessions ara són presencials a Žižkov, s’han fet en línia quan les restriccions sanitàries hi han obligat. Això no vol dir, esclar, que de cara al bon temps no se surti a l’aire lliure. Si tens criatures petites pensa en posar-te en contacte i donar suport!