El Casalet busca nous monitors pel curs 2022-23

Oberta la convocatòria fins a finals d’Octubre

La secció infantil del Casal busca nous monitors per iniciar el curs de cara al Novembre. Els nostres benvolguts Joana i Arnau ja han tornat a Catalunya després de dos anys a Praga. Els volem agrair molt la feina feta, la paciència i les ganes que han dedicat tot aquest temps i hem de dir, sincerament, els trobarem molt a faltar i han deixat el llistó molt alt!

El Casalet continua a l’octubre amb nous engrescadors

Si voleu ser els seus successors perquè veniu a estudiar a Praga com ells no dubteu a presentar-vos a la convocatòria. Recordem que el Casalet necessita un parell de persones, preferiblement amb experiència amb quitxalla i/o carnet de monitoratge, i que la feina és remunerada a 300 kc/l’hora. Les sessions es porten a terme un cop per setmana a la sala Ulita, i la durada és d’hora i mitja, preveient mitja horeta extra de preparació per la classe. Els monitors també proporcionen una nota de veu a l’editor de la revista perquè surtin les cròniques de les sessions recollint material usat i temes tractats.

El propòsit és acostar als nens de la nostra comunitat (i a infants txecs que coneguin la llengua) tradicions i aspectes del nostre costumari, i també facilitar un espai d’immersió lingüística on tinguin exposició al català d’altres persones fora del seu entorn familiar. Per això treballem a través del joc i activitats aspectes com la castanyada, el Tió de Nadal, el carnestoltes i la quaresma, Sant Jordi, etc., i ho acostem a la comunitat txeca que ens envolta, obrim els tallers al públic i a infants companys dels membres del Casalet.

Si us plau envieu els vostres currículums directament a la presidenta del Casal, la Natàlia, que s’ocupa de l’organització del Casalet. La convocatòria fins el 31 d’Octubre i les entrevistes es faran durant aquest mes amb l’intenció d’iniciar el curs al Novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *