Subscriure’s a la verdura bio i anar a recollir-la

De la producció del senyor Králíček…

Pagar un tant fix, en aquest cas CZK 2000 (uns EUR 80) a l’inici de l’estiu i anar a buscar una caixa de verdura bio cada dues setmanes fins al novembre inclòs. Us convé? Que el pagès és el senyor Králíček, un cognom que vol dir «conillet», no podem confirmar si és veritat o és una idea genial de marketing, com les floretes. Ho organitzen els de la Kavárna Hlína, dels quals ja hem parlat, i la subscripció la tanquen al març, de manera que haureu d’estar atents al seu FB cap a mitjans de febrer. Aquí podeu veure que en l’edició de 2020 van tancar subscripcions el 15 de març. Que la foto és del senyor Králíček en acció tampoc no ho podem ni confirmar ni desmentir.

Podeu provar al correu visible a la imatge, potser fins i tot en anglès. Quines verdures? Random, allò que hi hagi a cada moment. Cebes, pastanagues i carbassons incloent-hi els poc fotogènics, els que no passarien un concurs de bellesa als ulls de l’art director del catàleg del vostre súper, i encara amb restes de terra negra. Cap envàs, de cap mena, ni reciclable, i res de repartir la verdura contaminant i explotant mà d’obra: te les vas a buscar tu, amb la teva bossa.