Arrossada el 18 de setembre, dinars de pis per la Diada i Casalet presencial

S’acaba l’estiu i torna el Casal presencial. El 18 de setembre hi ha la tradicional arrossada. Aquesta vegada la junta proposa una nova localització a Žižkov, el Prague Central Camp. És una decisió amb molta intel·ligència pràctica perquè el lloc ofereix un espai natural i s’ocupa de les begudes a través d’un bar. Per tant els assistents poden consumir begudes segons els gustos individuals i l’organització se simplifica molt.

El Casal demana la creació de grups de treball, l’arrossada és l’ocasió de retrobar-se i demana la col·laboració de tothom. Trieu el vostre grup:

  • Paellers: els xefs de la paella, decideixen els  ingredients i el procés de cuinat
  • Ajudants de cuina: preparen els ingredients per la paella, entremesos, amanides…
  • Desparar taula: recullen i netegen els utensilis, llencen la brossa

El preu del dinar és de 200Kc (socis) o de 300kc (no socis o amb quota no pagada). Hi haurà un màxim de tres paelles, amb opció vegetariana. Recordeu que aquest any la quota individual de renovació és de només 150 corones.

La participació es tanca el 12 de setembre, la tria del grup de treball i el pagament. Cal registrar-se al formulari de la web del Casal.

Dinar de pis per la Diada, retorn del Casalet presencial
El club*samfaina celebra la Diada amb un dinar de pis que reivindicarà receptes catalanes. Es tracta d’un concepte diferent: són dinars de pis, molt més reduïts. Aquí teniu una crònica del dinar de l’11 de juliol amb l’esperit de la idea. El termini es tanca el 9 de setembre a les 24 hores, podeu escriure a l’editor d’aquesta revista (l’adreça és a la secció Qui del menú) o contestar el correu si sou subscriptors del Newsletter (us podeu subscriure aquí).

Per últim la Junta del Casal anuncia que després de l’arrossada es prepara el Casalet presencial.