Mikuláš al Casalet

Casalet (5)

(geovera.cz)

Aquest dilluns 6 des. al Casalet vam estar parlant molt d’en Mikuláš, del qual ja parlava aquesta revista. Cadascú va explicar als altres qui era i què havien fet a l’escola per celebrar-ho, perquè Mikuláš és la festa d’aquests dies. Després vam continuar dibuixant i jugant, a fer mímica i a imitar animals, i fent ombres xineses. Són activitats que fan dir als nens què passa, què veuen. També vam jugar al picaparet i vam berenar com sempre, que ja sabem que quasi sempre tenen gana, en aquestes edats, amb tanta energia i moviment.

___

El Casalet són activitats setmanals per a nens i nenes petits organitzades pel Casal Catalanotxec. Una petita crònica de cada sessió es pot veure al menú de dalt sota “Casalet”. Les sessions ara són presencials a Žižkov, s’han fet en línia quan les restriccions sanitàries hi han obligat. Si tens criatures petites pensa en posar-te en contacte i donar suport!