Sultan Food, nova botiga de cuina mediterrània oriental

Full volant clàssic.

Ens agrada la cuina mediterrània total, inclòs el nord d’Àfrica i Orient. Aquí vam parlar de l’altra cuina mediterrània i aquí de carn halal, i aquí de botigues de queviures turques. L’escena com és lògic va canviant, i per sort obren més coses. Com la botiga Sultan Food, que han obert fa poc. Són al carrer Opletalová, quasi tocant a Hybernská. És una botiga familiar, hi ha el pare i la mare. Ella és búlgara i és molt amable, cosa que no sorprèn en una botiga nova. Sultan Food té un domini a internet que surt en un modest full volant, però encara no hi ha web. Són forts en un munt d’opcions de tahini, humus ja fet, dàtils, ajvar, baba ganuix, formatges de cabra i ovella, i carn halal fresca, de moment sobretot pollastre. També tenen coses molt específiques, per exemple una llimona marinada típica d’aquesta cuina, que es fa servir per exemple per condimentar la carn picada i la canvia del tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *