Skautsý Institut, al cor de la Ciutat Vella

Cafès i bistros originals de Praga (5)

Amagat en un primer pis, a la zona zero del turisme.

Atenció als (pocs) turistes que us passegeu pel centre de Praga. Hi ha un refugi al centre de la ciutat que us pot anar molt bé per descansar. A la Malé náměstí (La plaça Petita) hi ha l’Skautský Institut. És un edifici que controlen els Escoltes txecs i l’omplen de desenes d’activitats accessibles cada mes, i no pot faltar al cafè. S’ha de trobar, s’ha de pujar al primer pis. El lloc no podria ser més aliè a l’esperit comercial del turisme que satura el carrer. A més del cafè hi ha un fresc pati interior per conversar, llegir, prendre la fresca. Al pati s’hi fan moltes coses, com ara cursos de swing.

Conversar, llegir, prendre la fresca i aprendre a ballar swing, tot al pati de l’Skautský Institut.