Covid de mores, xocolata i nata

Cafès i bistros originals de Praga (8)

(cernamadona.com)

És un cor de melmelada de mores, voltat d’una escuma de nata i festuc, una closca de xocolata i mores seques. Pot ser vist com un excés turístic i no tothom veurà amb simpatia el preu (CZK 150). Ho trobareu a Černá Madona, a la casa del Cafè Cubista i del Museu Cubista que hi ha al carrer Celetná. Que anys enrere va ser una llibreria i avui és una pastisseria també diu bastant de la decadència d’Occident, si així ho voleu. Però d’altra banda és una variació més agradable sobre la maleïda qüestió del virus, per qui s’ho vulgui permetre.

2 respostes a «Covid de mores, xocolata i nata»

  1. Efectivament. Es pot pensar que és una frivolitat, quan la situació és greu, o es pot pensar, que precisament perquè la situació és greu convé fer variacions frívoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *