Paella, etc.

Els dinars del club*samfaina (18)

A l’estiu és inevitable. Sempre acabem tornant a la paella, la gamba de ves a saber a on a Europa Central. L’amanida, els riesling austriac fresquet. Les maduixes són locals, de Predměřice nad Jizerou. Servides amb sorbet de maduixa Grom, els de “il gelato come un volta”. Quina mandra, escriure, a vegades.

___
Us podeu afegir al club*samfaina a través del WhatsApp del Casal Catalanotxec. Són el seu braç gastroesnob. Es reuneixen en una casa particular, cuinen amb alguna pretensió de seriositat i no s’hi porta res de menjar o beure, solament una contribució a les despeses. Això allibera els comensals d’aquella sensació tan de la respectabilitat petitburgesa d’haver de retornar res i dir “la pròxima a casa nostra”. Aquí no cal. Podeu veure aquí de què va. La |REVISTA|KAMPA| és l’orgullós mediální partner de la idea. Publiquem íntegrament la nota de premsa que els samfaines ens envien després de cada dinar. Aquí el dinar de juny.